Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stéphanie Van Eyndhoven (36) uit Lille excellente finaliste Miss Wellness & Beauty 2023

Stéphanie Van Eyndhoven
Stéphanie Van Eyndhoven uit Lille  gooit zich als excellente finaliste Miss Miss Wellness & Beauty 2023 contest. Ze is de bekende zaakvoerster van Experiencia aan Boskant Lille en heeft een pak ervaring in de wellness- en beautysector. 
 
NNieuws ging bij haar op een heerlijke wellness experience : 'Ik ben Stéphanie, 36 jaar, mama van een fantastische zoon en dochter en plusmama van een jongens tweeling. Geboren in Herentals en fier daarop maar vanwege m'n huwelijk met m'n beste vriend verhuisd naar Lille.
 
Ik ben finaliste Miss Wellness & Beauty 2023. Hierdoor maak ik kans om een jaar lang onze sector als ambassadrice nationaal te vertegenwoordigen.  Het gaat niet zoals bij vele klassieke missverkiezingen waar men op zoek gaat naar een model/schoonheid, maar hier wel om iemand met vakkennis, leergierigheid, een verzorgd en beleefd voorkomen.
 
Uit de net geen 100 inschrijvingen ben ik één van de 23 finalistes. Ik ben altijd actief aan het werk geweest in deze sector en steek nog steeds mijn hart en ziel hierin. Ik ben fier op mijn reeds afgelegde pad. Toen ik afstudeerde mocht ik meteen beginnen bij het gerenommeerde cosmeticamerk Germaine de Capuccini waar ik vol enthousiasme van allrounder en trainingsmanager doorgroeide naar een hard werkende accountmanager voor gans Vlaanderen.
 
Ik volgde ook tal van opleidingen in het buitenland. Door deze job destijds uit te oefenen kreeg ik de kans om de volledige leiding mee op mij te nemen van één van Belgisch meest grote sauna-en wellnesscomplexen in Grobbendonk.  
Op 1 september 2020 was het de tijd om mijn eigen zaak te starten. Met veel enthousiasme opende ik de deuren van Experiencia, niet zomaar een schoonheidssalon maar eentje waar elke klant écht individueel behandeld wordt en waar zowel de focus gelegd wordt op de behandeling als op een moment van me-time.
 
Ook al komt men voor een huidverbeterende behandeling waarin ik mij probeer te specialiseren, toch koppel ik hieraan steeds een momentje van verwenning. Zeg nu zelf wat is er fijner als je jezelf mag zijn, je persoonlijk wordt benaderd en het die moment écht om jou gaat. Vandaar mijn slogan “Experiencia, ervaar de belevenis."
 
Ondertussen zijn we ruim 2 jaar verder en is dit al een mooi succesverhaal geworden waar ik me elke dag volledig geef voor mijn lieve klanten. Deze weten me heel vaak te vinden via positieve mond- tot mondreclame. Ik heb zelfs het geluk dat ik een klant vanuit Nederland heb. Door mee deel te nemen aan deze verkiezing wil ik gaandeweg ontdekken wat voor moois onze boeiende sector nog allemaal te bieden heeft, wil ik deze vertegenwoordigen en hiervan het gezicht zijn gedurende een gans jaar.
 
Drukke agenda
 
Vanaf vandaag tot de finale verkiezing die plaats heeft in het Hilton hotel Antwerpen op 29 april 2023 staat er nog heel wat op onze agenda. Zo organiseert het comité een vakbeurs ‘Day of Beauty ‘ in Antwerpen, nemen alle finalistes deel aan verschillende workshops, dienen we een examen af te leggen en gaan we een weekje op buitenlandse reis.
 
We krijgen ook per groepje nog een opdracht om een goed doel te gaan verwennen. Ondertussen bestaat deze verkiezing reeds 13 jaar en kreeg ze al heel wat media-aandacht.
Vanaf februari start er ook een sms-campagne.  Ik hou jullie graag op de hoogte. 
Fijne feestdagen voor alle N-lezers en hun geliefden!'  Foto's rr / Guy Verellen NNieuws.
 
Miss Miss Wellness & Beauty

Miss Miss Wellness & Beauty

Stéphanie Van Eyndhoven uit Lille

Stéphanie Van Eyndhoven uit Lille

Boskant, Lille, België

Stéphanie Van Eyndhoven

Deel dit artikel